Direktlänk till inlägg 15 juli 2014

Många turer men inte ett steg längre runt jorden

Av Malin de Besche - 15 juli 2014 22:58

Idag har varitet en fart och fläng dag som gjort att jag inte har hunnit med någon träning alls. Kanske lika bra att det blev en vilodag. Den enda träning tuffare träning som jag kan utföra kommer inte ta mig längre runt jorden i varje fall. Jag hoppas på ett mirakel imorgon.


Det har gått förvånadsvärt lätt att hålla rutinen att utföra Yoga varje morgon. Och jag har avancerat i svårighetsgrad. Med yogaforalla.se så finns många olika program per nivå så man riskerar inte att tröttna, för känner man för det så är det bara att byta program. Idag körde jag "keep it simple" på Medium nivå.

Inte direkt simple men det gick bra och jag känner att jag går sakta men säkert framåt. Detta var ett pass på ca 40 minuter och jag tyckte att det var något svettigare än de tidigare medium-passen.


Efter yogan började flänget. Jag åkte till banken, jobbet (ja trots semester, en liten akutgrej) och IKEA. Det blev dessutom en liten omväg då det stängt av den väg som jag tänkt "gena" förbi köerna. Så det det blev ingen snabbare väg utan en rejäl omväg. Om man kunde räkna bilfärder till tävlingen "Jorden runt på 80 dagar" så skulle jag vara klar vid det här laget. Men nu är det meningen att man ska ta sig "runt" för egen maskin. Det är fortfarande inte omöjligt för mig att hinna runt jorden fram till 5 september, men det blir kämpigt då jag inte är bra än i benet.

 

Medan jag åkte runt på alla dessa ärenden så lyckades jag att få tag i en sjukgymnast som jag blev rekomenderad. Han har hjälpt 2 av mina grannar och jag hoppas på stordåd imorgon när jag träffar honom. :)

Jag lägger det här med jorden runt åt sidan så länge så jag kan fokusera helt på att få en hel och stark kropp. Hinner jag runt så är det en bonus. Tycker inte om att lägga ner en utmaning eller tävling, men hellre det än att aldrig kunna anta en utmaning mer framöver.


Istället blev det fixa altanen och göra den fin. Och det tycker jag att jag lyckades ganska bra med.

 


Dagens mentala träning:

  1. Jag har missat telefontiden till sjukgymnasten 2 dagar. Men istället fick jag numret till en som mina grannar rekomenderar som han gjort underverk med. Så egentligen har jag kanske haft ren tur som missat telefontiden.
  2. Det blev många turer till IKEA, både med reklamationer och för att kompletteringshandla det som var slut. Men på det sättet fick jag möjlighet att fundera och ändra mig lite så att altanen blev lite bättre än vad jag tänkt från början.
  3. Jag fick köra en extra tur inne i stan eftersom att de stängt av min "smitväg". Jag kommer inte bli överraskad när jag väl har börjat jobba igen och har mindre tid än nu när jag har semester.

#Jordenrunt80dagar #semester #FixaPåAltan #Yoga #Vilodag #IKEA

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin de Besche - 6 juni 2016 10:24

Det är försommar och det är en tid med mycket firande. Den här helgen har jag verkigen varit massor av firande. Då har träningen fått stå tillbaka lite. Så jag har fått lägga in ett par extra vilodagar för att hinna med allt firande.   I torsdags...

Av Malin de Besche - 1 juni 2016 23:08


I morse vaknade jag och mådde inte alls bra. Så pass att jag ställde in tiden hos sjukgymnasten. Jag skulle ha tejpats för att se om det skulle hjälpa mig i min löpning. Men med ganska hög press på jobbet just nu kände jag att jag inte kunde stanna h...

Av Malin de Besche - 28 maj 2016 18:12


Jag är väldigt trött på att känna att jag inte kan ta i fullt ut att ett hårt löppass känns avlägset. Att jag inte kan köra på som jag vill är frustrerande. Igår hade jag ett besök hos sjukgymnasten efter en hel månads upphåll. Jag behövde höra vad h...

Av Malin de Besche - 24 maj 2016 22:51

Ibland är inte omständigheterna så som man tänker eller planerar. Det är lätt i sådana lägen att bara ge upp och strunta i allt. Men det är inte alltid det ända alternativet. Ibland får man anpassa sig och helt enkelt make it work.   I Söndags ha...

Av Malin de Besche - 21 maj 2016 23:41


Att ha legat i influensa har tagit hårt på kroppen och har hållit mig helt från träning och har sakta börja komma igång med promenader och lättare gympass tredje veckan. Idag drog jag igång med löpning och utegym. Nu ska jag snart vara tillbaka.   ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Sök i bloggen

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Mina mål

Springa milen på 45 min .......( )

Springa halvmilen på 20 min ..( )

Springa halvmaran ..............( )

Klara 1 chin ......................( )

Klara 35 armhävningar......... (X)

Klara 50 armhävningar......... ( )

Stå på händer (minst 3 sek)....( )

Stå i plankan 7min ..............( )


Ovido - Quiz & Flashcards