Direktlänk till inlägg 26 januari 2015

Snart är ordningen återställd

Av Malin de Besche - 26 januari 2015 20:07

Steg för steg ordnar saker upp sig för mig. Förkylningen blir allt bättre och bilen som jag känt lite oro för har nu fått en service. Kvar är det att få till nattsömnen. Jag har inte lyckats sparka mig trött och har fortfarande fruktansvärt svårt att somna.


När jag vaknade i morse velade jag lite om jag skulle ta mig till jobbet eller inte. Den här natten hade inte heller varit toppen. Väldigt svårt att komma till ro och somna trots att jag känner mig ganska trött när jag lägger ner huvudet på kudden. Det jag var tvungen att ta mig upp till var ju att åka och lämna bilen på service. Det hade varit dags länge nu och bilen har småkrånglat lite så det var läge innan den brakade på riktigt.

Så när jag var redo att åka iväg med bilen så tänkte jag att det var lika bra att köra. Tröttheten brukar ju gå över när man kommit igång och nu var ju förkylningen bättre. Så efter frukosten tryckte jag en alvedon och sen gav mig iväg till verkstan och sedan vidare till jobbet.


Har man varit borta från jobbet i en vecka är det mycket att ta igen. Men det är bara att börja beta av. Medan jag att där på jobbet så tänkte jag att jag nog behöver en lugn kväll nu när jag själv ändå inte kan träna. Kollade på listan med mina spelare jag har i tjejlaget och insåg att mer än halva laget var sjuka eller hade anonserat att de inte skulle komma. Så jag skicakde ut ett meddelande om att vi ställer in dagens träning.


Jag var långt ifrån ikapp med allt efter att jag varit borta när jag bestämde mig för att åka hem för dagen. Men jag skulle få chansen att vara hemma helt själv ett par timmar så det var dags att åka hem och börja ta hand om mig själv. Först ett stopp hos verkastan. Det var som att gå till tandläkarn. Dyrt, utan njutning men nödvändigt för att det inte ska bli ännu dyrare och smärtsammare sen.


När jag åkte hemifrån hade jag fått för mig att vi skulle vara tre till middag, men det visade sig att det bara blev jag. Tonårsmammans dilemma, hur mycket mat ska man laga? Dagens middag hade jag planerat tidigare så det blev 2 matlådor över då som jag kan ha till lunch närmsta dagarna.


Det var länge sen som jag provade en ny grönsak. Jag har haft den i en sallad för snart 2 år sen, men idag så tillagade jag den. Så det var nästan en ny grönsak.

 


Den vita delen stekte jag med lite rödlök, sen hällde jag på lite soyasås och vatten och koka upp innan jag rörde ner de gröna. Detta serverade jag som tillbehör till Chilibakad lax (Lag penslad med Sweet Chili och soya och salt tillagad i ugn till dess att den fått en innertemperatur på 56gr) och råris.

 

Mumsigt! Idag känner jag mig något trättare än tidigare så jag tror och hoppas att jag också ska få en god natts sömn också.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin de Besche - 6 juni 2016 10:24

Det är försommar och det är en tid med mycket firande. Den här helgen har jag verkigen varit massor av firande. Då har träningen fått stå tillbaka lite. Så jag har fått lägga in ett par extra vilodagar för att hinna med allt firande.   I torsdags...

Av Malin de Besche - 1 juni 2016 23:08


I morse vaknade jag och mådde inte alls bra. Så pass att jag ställde in tiden hos sjukgymnasten. Jag skulle ha tejpats för att se om det skulle hjälpa mig i min löpning. Men med ganska hög press på jobbet just nu kände jag att jag inte kunde stanna h...

Av Malin de Besche - 28 maj 2016 18:12


Jag är väldigt trött på att känna att jag inte kan ta i fullt ut att ett hårt löppass känns avlägset. Att jag inte kan köra på som jag vill är frustrerande. Igår hade jag ett besök hos sjukgymnasten efter en hel månads upphåll. Jag behövde höra vad h...

Av Malin de Besche - 24 maj 2016 22:51

Ibland är inte omständigheterna så som man tänker eller planerar. Det är lätt i sådana lägen att bara ge upp och strunta i allt. Men det är inte alltid det ända alternativet. Ibland får man anpassa sig och helt enkelt make it work.   I Söndags ha...

Av Malin de Besche - 21 maj 2016 23:41


Att ha legat i influensa har tagit hårt på kroppen och har hållit mig helt från träning och har sakta börja komma igång med promenader och lättare gympass tredje veckan. Idag drog jag igång med löpning och utegym. Nu ska jag snart vara tillbaka.   ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Sök i bloggen

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Mina mål

Springa milen på 45 min .......( )

Springa halvmilen på 20 min ..( )

Springa halvmaran ..............( )

Klara 1 chin ......................( )

Klara 35 armhävningar......... (X)

Klara 50 armhävningar......... ( )

Stå på händer (minst 3 sek)....( )

Stå i plankan 7min ..............( )


Skapa flashcards