Direktlänk till inlägg 17 augusti 2015

Instängd

Av Malin de Besche - 17 augusti 2015 20:59

Det har varit en hektisk helg så jag har tyvärr inte fått njuta av det idag sällsynta fina vädret. Med en helg full med förberedelse och firande av konfirmation så tillbringade jag den mesta tiden inomhus. I dag började en ny vecka och då med arbete, som innebär ännu mer tid inomhus medan solen strålar utomhus.


Min systerdotter och min dotter är födda samma år, vilket innebär risk för krockar på alla stora händelser. I år var det konformationen. Men med lite trixande så lyckades vi få till det.

Fredag: Min dotter kommer hem från konfirmationsläger från Grekland ett par timmar efter att jag kommit hem från jobbet. Vi åker och handlar inför konfirmationsmottagningen.

Lördag: Jag går upp tidigt och börjar baka. Jag gjorde skaldjurscheesecake och pizzabullar. Sen fixade jag till mig snabbt och när min dotter kommit hem från sin förberedelse i kyrkan åkte vi till min systerdotter för att gå på hennes mottagning.

På kvällen åkte vi till lokalen och börajde städa (ja tyvärr så var det så skitigt att vi var tvugna att städa) och ställde upp bord och dukade. Därefter tog vi oss hem och jag ställde mig och lagade mat inför morgondagen.

Söndag: Upp tidigt och fixa det sista med maten och köra över till lokalen.

Sen fick vi åka drygt 3,5 mil till den kyrka min systerdotter skulle konfirmeras. Efter hennes ceremoni åkte jag och lämnade min dotter vid sin kyrka och tog mig själv till lokalen för att förbereda så mycket att framdukningen skulle ta så kort tid som möjligt. Gick över till kyrkan och kollade på min dotters fina konfirmation. Sen var det mottagning. Äntligen kunde jag slappna av. Fick mycket beröm för maten.

 

Trots en jättetrevlighelg, med god mat och trevligt umgänge så saknade jag solen. Jag saknade att vara utomhus och njuta av värmen. Och det kröp lite i kroppen på mig för att jag inte fått till träningen på nästan en vecka på grund av allt som skulle fixas. Därför bestämde jag mig för att jag skulle köra ett pass i vårt gym på jobbet när jag slutat.


Men jag var tvungen att dra lite över tiden och kände inte alls för att gå ner i källaren för att gymma när solen sken utanför. Så jag hoppade över det och åkte hem. Så drog jag på mig löparkläder och körde en runda bort till utegymmet istället. Så skönt att få träna ute när man suttit inne så länge.

Men det var tungt. Träningsvärken från mitt hårda pass i onsdags gör sig fortfarande lite påmind även om det är mycket mindre och bene kändes tunga. Men det blev i varje fall ett pass på totalt 7,8km som jag varvade med 3 minuter gång och 5 minuter löpning med lite "paus" i utegymmet. Jag kände mig nöjd efter passet även om det var tyngre än väntat.

 

#Löpning #SnartSkadefri #Skadefri2015 #Konfirmation #LagaMat #Buffe #Rehab

 
 
Andy

Andy

18 augusti 2015 09:36

Visst är det typiskt att det fina vädret kommer när man själv har börjat jobba eller på annat sätt måste vara inomhus. Men man får väl försöka njuta av vädret i det lilla.

http://https://charterresor.carbonmade.com/blog

Malin de Besche

18 augusti 2015 09:47

Ja man får helt enkelt försöka ta till vara på kvällarna. Fast jag kanske inte ska klaga, jag som fått komma iväg till Spanien i 2 omgångar i sommar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin de Besche - 6 juni 2016 10:24

Det är försommar och det är en tid med mycket firande. Den här helgen har jag verkigen varit massor av firande. Då har träningen fått stå tillbaka lite. Så jag har fått lägga in ett par extra vilodagar för att hinna med allt firande.   I torsdags...

Av Malin de Besche - 1 juni 2016 23:08


I morse vaknade jag och mådde inte alls bra. Så pass att jag ställde in tiden hos sjukgymnasten. Jag skulle ha tejpats för att se om det skulle hjälpa mig i min löpning. Men med ganska hög press på jobbet just nu kände jag att jag inte kunde stanna h...

Av Malin de Besche - 28 maj 2016 18:12


Jag är väldigt trött på att känna att jag inte kan ta i fullt ut att ett hårt löppass känns avlägset. Att jag inte kan köra på som jag vill är frustrerande. Igår hade jag ett besök hos sjukgymnasten efter en hel månads upphåll. Jag behövde höra vad h...

Av Malin de Besche - 24 maj 2016 22:51

Ibland är inte omständigheterna så som man tänker eller planerar. Det är lätt i sådana lägen att bara ge upp och strunta i allt. Men det är inte alltid det ända alternativet. Ibland får man anpassa sig och helt enkelt make it work.   I Söndags ha...

Av Malin de Besche - 21 maj 2016 23:41


Att ha legat i influensa har tagit hårt på kroppen och har hållit mig helt från träning och har sakta börja komma igång med promenader och lättare gympass tredje veckan. Idag drog jag igång med löpning och utegym. Nu ska jag snart vara tillbaka.   ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Sök i bloggen

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Mina mål

Springa milen på 45 min .......( )

Springa halvmilen på 20 min ..( )

Springa halvmaran ..............( )

Klara 1 chin ......................( )

Klara 35 armhävningar......... (X)

Klara 50 armhävningar......... ( )

Stå på händer (minst 3 sek)....( )

Stå i plankan 7min ..............( )


Ovido - Quiz & Flashcards