Alla inlägg den 22 april 2013

Av Malin de Besche - 22 april 2013 22:54

Första arbetsdagen efter helgen i Eskilstuna. Jag kände mig helt förstörd hela dagen. Och när jag kom hem hade huvudvärken börjat komma krypande. Men jag ville inte att det skulle vara i vägen för dagens planer.


Jag var helt slut efter resan till Eskilstuna. Mer än någonsin tidigare. Men jag funderar på om det kanske är något annat som spökar. Hela dagen idag på jobbet kände jag att jag hade dåligt tålamod och hade svårt att fokusera.

När jag kommit hem igen lagade jag en snabb och enkel rätt så att jag kunde vila lite innan det var dags att ta sig till Friskis. Huvudvärken hade börjat tillta. Men jag ville inte låta det hindra mig. Jag har ju inte så många dagar kvar att spela på för utmaningen.


Efter vilan hade huvudvärken släppt lite grann men inte helt, så jag tog en Panodil och kvistade iväg till Friskis. Jag funderade på att fylla vattenflaskan men bestämde mig för att fylla den på plats istället.

Det skulle visa sig vara ett dåligt val för de hade inget vatten. Bygget utanför hade grävt på fel ställe så nu fungerade varken kranarna eller toaletterna.

 

Blev tvungen att köpa vatten. Dessvärre hade många före mig köpt vatten, så nu var det bara bubbelvatten som återstod. Men det var inget att göra något åt. Jag skulle ju bara köra Indoor Walking.

Men det blev ett svettigt pass så det hade varit skönt med vanligt vatten.

Huvudvärken ville bara inte släppa. Till råga på allt så är inte IW mitt favoritpass. Men jag körde på passet och nu har jag lyckats bocka av ytterligare ett pass i UTMANINGEN.

Och ett plus är att jag lyckades förbättra tekniken en aning, så jag fick ut lite mer av passet än förra gången.


Jag hoppas verkligen att det kommer kännas bättre imorgon.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Sök i bloggen

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Mina mål

Springa milen på 45 min .......( )

Springa halvmilen på 20 min ..( )

Springa halvmaran ..............( )

Klara 1 chin ......................( )

Klara 35 armhävningar......... (X)

Klara 50 armhävningar......... ( )

Stå på händer (minst 3 sek)....( )

Stå i plankan 7min ..............( )


Ovido - Quiz & Flashcards