Direktlänk till inlägg 3 september 2014

Flytande försvar

Av Malin de Besche - 3 september 2014 22:38

Den smög sig på helt utan förvarning, som en explotion kom nysattackerna och näsan började rinna. Jag hade en förkylning som bröt ut med besked. Jag har haft många runt omkring mig som varit förkylda och jag trodde att jag skulle klara. Nu måste jag jobba på att bli frisk så snabbt som möjligt.


När jag vaknade i morse var jag trött, men kände mig inte alls sjuk. Under dagen fick jag snyta mig ett par gånger. Sen kom explotionen och det bara rann ur näsan på mig. Inte sjuk utan bara sjukt jobbigt med alla nysningar och allt snytande.

Jag hoppade därför över den egna träningen idag. Men som ensam tränare för tjejerna åkte jag och höll i deras träning i varje fall. Jag har precis fått in 2 nya tjejer och vill ogärna ställa in då.

När man är uppe i varv så är det som att allt snorande pausar och man känner sig nästan helt frisk. Men så fort det lugnade ner sig så kände jag den där tyngden i huvudet och runt näsan.


Medan min dotter duschade hängde jag med på ett hörn när damerna gick igenom de system och spel vi kommer att köra under säsongen. Och eftersom att jag inte tränade passade jag på att åka och handla istället.

De sålde ut den här snyggingen som jag kan göra många nyttiga juicer i.

 

En råsaftcentrifug som gör det lättare att få till juice av annat än apelsin. Nu kommer jag tex kunna göra egen rödbetsjuice, morotsjuice, äppeljuice och massa annat som är bra för immunförsvaret så kanske jag kan förkorta den här förkylningen en aning. Hoppas bara att den är enkel nog att jag kommer att kunna räkna ut hur man använder den innan förkylningen har löpt ut i varje fall.


Men nu ska jag sova, som också är väldigt bra för att få ur förkylningen ur kroppen. Lungn och djup andning. Om kommer upp enkelt imorgon bitti kanske jag hinner göra mig lite flytande försvar redan innan jobbet.


#Råsaftcentrifug #FärskpressadJuice #Förkylning #immunförsvar

 
 
Annie Ekström

Annie Ekström

3 september 2014 23:40

Köpte en lika dan förra hösten. Jag var lika entusiastisk som du tills jag insåg hur jobbigt det var att diska den efter varenda glas juice. Det är ju inte bara EN del som ska diskas ;) Men GOTT blir det!!
Krya på dig.
Kram

http://www.annieekstrom.se

Malin de Besche

4 september 2014 21:00

Jag gissar att jag blir en periodare på den där. Det återstår att se hur långa de perioderna blir. Ska ordna en plats åt den så att det inte blir så jobbigt att ta fram. Diska tycker jag inte var så farligt.
Tack, jag ska göra mitt bästa för att bli frisk snabbt.
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin de Besche - 6 juni 2016 10:24

Det är försommar och det är en tid med mycket firande. Den här helgen har jag verkigen varit massor av firande. Då har träningen fått stå tillbaka lite. Så jag har fått lägga in ett par extra vilodagar för att hinna med allt firande.   I torsdags...

Av Malin de Besche - 1 juni 2016 23:08


I morse vaknade jag och mådde inte alls bra. Så pass att jag ställde in tiden hos sjukgymnasten. Jag skulle ha tejpats för att se om det skulle hjälpa mig i min löpning. Men med ganska hög press på jobbet just nu kände jag att jag inte kunde stanna h...

Av Malin de Besche - 28 maj 2016 18:12


Jag är väldigt trött på att känna att jag inte kan ta i fullt ut att ett hårt löppass känns avlägset. Att jag inte kan köra på som jag vill är frustrerande. Igår hade jag ett besök hos sjukgymnasten efter en hel månads upphåll. Jag behövde höra vad h...

Av Malin de Besche - 24 maj 2016 22:51

Ibland är inte omständigheterna så som man tänker eller planerar. Det är lätt i sådana lägen att bara ge upp och strunta i allt. Men det är inte alltid det ända alternativet. Ibland får man anpassa sig och helt enkelt make it work.   I Söndags ha...

Av Malin de Besche - 21 maj 2016 23:41


Att ha legat i influensa har tagit hårt på kroppen och har hållit mig helt från träning och har sakta börja komma igång med promenader och lättare gympass tredje veckan. Idag drog jag igång med löpning och utegym. Nu ska jag snart vara tillbaka.   ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Sök i bloggen

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Mina mål

Springa milen på 45 min .......( )

Springa halvmilen på 20 min ..( )

Springa halvmaran ..............( )

Klara 1 chin ......................( )

Klara 35 armhävningar......... (X)

Klara 50 armhävningar......... ( )

Stå på händer (minst 3 sek)....( )

Stå i plankan 7min ..............( )


Ovido - Quiz & Flashcards