Alla inlägg den 21 maj 2013

Av Malin de Besche - 21 maj 2013 22:36

Det har blivit lite omstuvning i mitt träningsprogram pga det lilla fallet för ett par dagar sen. Men det är även pga tidsbrist som jag inte riktigt kunna hålla schemat. Där jag minutiöst planerat in träning kommer det in saker emellan och spräcker schemat.


Det är galet mycket att göra på jobbet nu och jag försöker planera upp mina dagar. Men det är näst intill omöjligt då det kommer in nytt hela tiden. Mycket beror på de saker jag har fått ta över från en kollega som gått i pension.

Men jag tog mig i varje fall tiden att gå på min inbokade massagetid. Och idag fick hon ge sig an mina löparben.

Bemassage

Det var verkligen vad jag behöver. För tro det eller ej, jag kände mig lite öm efter Flexpasset igår. När det sedan var dags att åka hem kom jag inte iväg som jag önskade. Jag insåg att jag inte skulle hinna äta innan tjejernas basketträning. Men jag tänkte att jag skulle hinna laga den i varje fall.

Men på vägen hem så fick bussen problem med bromsarna så hemresan tog lite längre tid än vanligt. Så det blev bara att komma hem och vända i princip. Jag bytte om och packade basketväskan.



Eftter tjejernas basketträning så satt jag och pratade lite med 99-ornas träning om sommarträning och kommande säsong. När jag åkte därifrån för att ställa bilen vid den anläggning där min dotter tränar friidrott insåg jag att tiden hade rusat iväg. Och inte blev det bättre när jag tyckte att bilen lät konstigt. Det verkade som att hjulen var i behov av att dras åt mer. Så sagt och gjort, jag plockade upp reservhjulet, domkraften och andra verktyg för att komma åt fälgkorset så jag kunde dra åt bultarna.

När jag äntligen var redo att köra igång ett löppass var det bara 20 minuter kvar till dottern skulle sluta sin träning. Men jag kände att "den bästa träningen är den som blir av". Därför drog jag igång ett löppass som jag körde under min dotters resterande träning. GPS-klockan fick ingen kontakt (kanske pågrund av vädret, mulet) så jag fick mäta upp banan i efterhand på jogg.se


Jag sprang i ganska precis 20 minuter (20:12) och rundan resulterade i 4:05 kilometer, dvs 4:56min/kilometer i snitt. Jag måste nog planera annorlunda. Även om jag på pappret hinner köra ett ganska långt pass så blir det aldrig så. Jag kommer inte iväg från tjejernas träning så snabbt. Och allt som oftast är det något som hände som stjäl min tid. Imorgon planerar jag ett pass på Friskis efter tjejernas träning så då bara måste jag komma iväg i tid, för de tiderna kan jag ju inte justera på något sätt.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Sök i bloggen

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Mina mål

Springa milen på 45 min .......( )

Springa halvmilen på 20 min ..( )

Springa halvmaran ..............( )

Klara 1 chin ......................( )

Klara 35 armhävningar......... (X)

Klara 50 armhävningar......... ( )

Stå på händer (minst 3 sek)....( )

Stå i plankan 7min ..............( )


Ovido - Quiz & Flashcards