Alla inlägg den 25 mars 2013

Av Malin de Besche - 25 mars 2013 23:15

Jag har lite sviter från helgen då jag både spelade säsongens sista match och spran Premiärmilen. Redan innan loppet kände jag av låret och under loppet blev det värre. La in en vilodag idag, för jag måste lagas....


Något sliten men stod ändå och funderade på löparrunda idag när jag stod ute med solen skinandes i ansiktet på mig. Men jag hade bestämt mig för att vila, för det skulle ju inte bli någon basketträning heller.

Jag tror inte att det kommer att bli fler träningar nu när vi spelat säsongens sista match. Tråkigt men å andra sidan kommer jag att få mer tid till löpningen.

Jag vaknade runt 4 i morse och kunde inte somna om så jag borde bara ha varit trött och inte alls längta efter träning. Men vårsolen gör något med träningsglädjen. Till och med så att man måste bestämma sig för att vila.


Imorgon ska jag jag å 15 minuters rygg- och axelmassage men onsdag ska jag få HELKROPP. Åh vad jag längtar! Mina ben behöver verkligen en omgång.


Den här veckan kommer träningen bara att vara sporadisk. Jag ska bara köra lite lugn träning för att hålla igång och laga mig. Men nästa vecka blir det med 45minutersgränsen i sikte stenhård träning och full fokus!

Av Malin de Besche - 25 mars 2013 07:45

Till vänster här i bloggen kan man läsa vad jag har för träningsmål. Jag har fått många tips för mil-målet, armhävningsmålet har jag uppnått och jag har fått en del tips på mitt mål att klara 1 chin. I nu har jag hittat ett träningsprogram för att klara av att stå på händer.


Det är något jag verkligen har eftersökt är tips på hur jag ska klara av att stå på händer, fristående. Jag har inte lagt hela min själ på att få tag på det, så det är kul att detta liksom kommit till mig utan någon som helst ansträngning i Fitnesstidningen.

Stå på händer  

Kanske kan detta hjälpa mig att nå målet att klara av att stå på händer (i minst 3 sekunder). Nu nar jag vet hur man ska göra så gäller det bara att lägga lite fokus på att nå målet. ;-)

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Sök i bloggen

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Mina mål

Springa milen på 45 min .......( )

Springa halvmilen på 20 min ..( )

Springa halvmaran ..............( )

Klara 1 chin ......................( )

Klara 35 armhävningar......... (X)

Klara 50 armhävningar......... ( )

Stå på händer (minst 3 sek)....( )

Stå i plankan 7min ..............( )


Ovido - Quiz & Flashcards