Direktlänk till inlägg 28 mars 2014

Ingen återvändo

Av Malin de Besche - 28 mars 2014 21:33

För ett par veckor sen kom en kollega till mig och frågade om jag ville ställa upp på något som jag tyckte var vansinnigt och läskigt. Kände mig inte alls redo. Men efter en massa pepp och övertalning gick jag med på att samla ihop till ett lag för att ställa upp i en galen utmaning.


Min kollega kom fram till mig och frågade om jag kunde tänka mig att köra parlopp med henne i Tough Viking. Jag tyckte att själva konceptet lät roligt, men kände mig inte alls redo för en sådan utmaning. Jag blev en aning lättad när jag insåg att jag skulle vara upptagen det kortare loppet, så då började hon peppa mig att kära det långa loppet. På skoj vi att vi kunde ju köra ett helt lag istället så skulle vi få loppet sponsrat av jobbet.

Men efter ett tags övertalning och fundering så bestämde jag mig för att, det här skulle jag klara. Så jag började "ragga" ihop deltagare på jobbet.

Så nu finns det ingen återvändo, nu har jag anmält mig och anmälan är bindande. Den 30 augusti ska vi ställa upp med ett lag i Tough Viking.

  

Vi ska få hjälp med träningsupplägg av min kollega som också är PT och köra tillsammans i vårt nya gym på jobbet som snart är klart. Och den 30 augusti blir vårt kraftprov. 15 kilometer med ett hinder per kilometer. Loppet innehåller militärinspirerade hinder, amerikanska fotbollsspelare och 10'000 Volt!

 

Basketträningen blev inställd idag, men ville inte bli utan träning idag. Kanske en effekt av att vi genomförde anmälan idag till Tough Viking. Så när jag lämnat min dotter på årets sista Regionsläger i basket så tog jag mig en runda i spåret intill. Det blev totalt en runda på 6,91km i en kuperad terräng med mycket stock och sten.

Jag trodde inte att jag höll det tempot jag höll med tanke på den kuperade banan. 4:55 i den kuperade marken och så mycket krafter jag hade kvar när rundan var över är bra tempo.


Efter löparrundan åkte jag till baskethallen för att köra lite egen basketträning. Det var jag och en från herrlaget som var där så vi fick en varsinn korg att öva attacker på. Efter en timme tog jag en snabbdusch för att hinna se lite av min dotters träningspass på Regionslägret. Det är så bra inspirationskällantill hur jag kan lägga upp träningen för mina tjejer.


#ToughViking #Utmaning #Löpning #Träning #Basket

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin de Besche - 6 juni 2016 10:24

Det är försommar och det är en tid med mycket firande. Den här helgen har jag verkigen varit massor av firande. Då har träningen fått stå tillbaka lite. Så jag har fått lägga in ett par extra vilodagar för att hinna med allt firande.   I torsdags...

Av Malin de Besche - 1 juni 2016 23:08


I morse vaknade jag och mådde inte alls bra. Så pass att jag ställde in tiden hos sjukgymnasten. Jag skulle ha tejpats för att se om det skulle hjälpa mig i min löpning. Men med ganska hög press på jobbet just nu kände jag att jag inte kunde stanna h...

Av Malin de Besche - 28 maj 2016 18:12


Jag är väldigt trött på att känna att jag inte kan ta i fullt ut att ett hårt löppass känns avlägset. Att jag inte kan köra på som jag vill är frustrerande. Igår hade jag ett besök hos sjukgymnasten efter en hel månads upphåll. Jag behövde höra vad h...

Av Malin de Besche - 24 maj 2016 22:51

Ibland är inte omständigheterna så som man tänker eller planerar. Det är lätt i sådana lägen att bara ge upp och strunta i allt. Men det är inte alltid det ända alternativet. Ibland får man anpassa sig och helt enkelt make it work.   I Söndags ha...

Av Malin de Besche - 21 maj 2016 23:41


Att ha legat i influensa har tagit hårt på kroppen och har hållit mig helt från träning och har sakta börja komma igång med promenader och lättare gympass tredje veckan. Idag drog jag igång med löpning och utegym. Nu ska jag snart vara tillbaka.   ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Sök i bloggen

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Mina mål

Springa milen på 45 min .......( )

Springa halvmilen på 20 min ..( )

Springa halvmaran ..............( )

Klara 1 chin ......................( )

Klara 35 armhävningar......... (X)

Klara 50 armhävningar......... ( )

Stå på händer (minst 3 sek)....( )

Stå i plankan 7min ..............( )


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se