Direktlänk till inlägg 1 januari 2014

Tillbakablick 4

Av Malin de Besche - 1 januari 2014 23:23

Nytt år har börjat och jag har satt upp lite mål för 2014 efter att ha gjort en liten tillbakablick på 2013 till och med september. Nu en liten tillbaka blick med lite kortare perspektiv, dvs resten av det gångna året. Det är då man upptäcker hur snabbt man glömmer bort.


Oktober

Jag fick en massa inspiration och nya idéer när min dotter var med på Regionslägret i vår gannkommun. jag var en flitig besökare med anteckningsblocket och pennan i högsta hugg.

Detta överansträngde hennes knän då hennes muskler inte hade hängt med när hon vuxit så fort. Därför så handlade denna månad om mycket rehab både för henne och mig.

Jag fick en efterlängtad hemmatränigsDVD för mage och rygg.

Jag fick tillfälle att gå på en inspirerande föreläsning som handlade om hur man får andra att växa - Morotsmetoden.

       

November

Jag skrev en del om sömn och samla energi, där jag delade med mig av mina tips på hur man "tar igen sig".

Jag fick min utmaning som innebär att jag ska tävla i ett 400meterslopp i Globen på XL-galan. Det har inte varit mycket pepptalk från människor runt omkring, vilket förvånade mig. Snarare målade folk upp hur svårt lopp det är. Men det är en utmaning och det får jag helt enkelt ta det som.

Det hölls en coachclinic som gav mig ännu mer inspiriation och idéer till upplägget av mina tjejers träning.

Och så hittade jag ett nytt smultronställe som bara serverade naturliga råvaror - Juiceveket

       

December

Varje dag fram till jul pågick en Fitness- och hälsojulkalender där jag skrev om recept, träningsredskap, övningar och annat som jag anser gör gott för hälsan och välbefinnandet.

Körde ett par utmaningar under den här månaden.

I brevlådan kom lite häften från Idrottsklubbens bokklubb som jag hoppas ska ge mig ännu mer kunskap kring träning och hur kroppen fungerar. Men framför allt hur man ska få fram det bästa ur varje individ.

Jag fick min första laserbehandling som kommer att följas upp av flera. Ska bli spännande och följa och se om det fått någon effekt.

Vi hade julavslutning inom basketklubben och jag presenterade vad mina tjejer fått som hemläxa/jullovsträning fram till dess att vi kör igång igen efter all ledighet.

Som en del av min träning inför XL-galan så skrev jag lite om löpskolning och la även upp ett klipp.

          

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin de Besche - 6 juni 2016 10:24

Det är försommar och det är en tid med mycket firande. Den här helgen har jag verkigen varit massor av firande. Då har träningen fått stå tillbaka lite. Så jag har fått lägga in ett par extra vilodagar för att hinna med allt firande.   I torsdags...

Av Malin de Besche - 1 juni 2016 23:08


I morse vaknade jag och mådde inte alls bra. Så pass att jag ställde in tiden hos sjukgymnasten. Jag skulle ha tejpats för att se om det skulle hjälpa mig i min löpning. Men med ganska hög press på jobbet just nu kände jag att jag inte kunde stanna h...

Av Malin de Besche - 28 maj 2016 18:12


Jag är väldigt trött på att känna att jag inte kan ta i fullt ut att ett hårt löppass känns avlägset. Att jag inte kan köra på som jag vill är frustrerande. Igår hade jag ett besök hos sjukgymnasten efter en hel månads upphåll. Jag behövde höra vad h...

Av Malin de Besche - 24 maj 2016 22:51

Ibland är inte omständigheterna så som man tänker eller planerar. Det är lätt i sådana lägen att bara ge upp och strunta i allt. Men det är inte alltid det ända alternativet. Ibland får man anpassa sig och helt enkelt make it work.   I Söndags ha...

Av Malin de Besche - 21 maj 2016 23:41


Att ha legat i influensa har tagit hårt på kroppen och har hållit mig helt från träning och har sakta börja komma igång med promenader och lättare gympass tredje veckan. Idag drog jag igång med löpning och utegym. Nu ska jag snart vara tillbaka.   ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ orkanensmitt med Blogkeen
Följ orkanensmitt med Bloglovin'

Sök i bloggen

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Mina mål

Springa milen på 45 min .......( )

Springa halvmilen på 20 min ..( )

Springa halvmaran ..............( )

Klara 1 chin ......................( )

Klara 35 armhävningar......... (X)

Klara 50 armhävningar......... ( )

Stå på händer (minst 3 sek)....( )

Stå i plankan 7min ..............( )


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se