Direktlänk till inlägg 31 augusti 2013

Uppgraderad till funktionär

Av Malin de Besche - 31 augusti 2013 17:49

Jag mådde verkligen inte bra igår, men med mina huskurer igår gjorde att jag kände mig något bättre. Men när väckarklockan ringde kände jag att det hade behövts ett par timmar till med slutna ögon. Men när ens barn ska tävla är det bara att bita ihop och stiga upp.


Eftersom att jag låg och drog mig så länge som jag bara kunde så hann jag inte med mer än en macka till frukost och ett glas mjölk. Vi gasade iväg till idrottsanläggningen där min dotter skulle tävla i friidrott. Jag hade laddat väskan med "Runner'e Wold" och "Fitness lifestyle" för att läsa i pauserna mellan grenarna. Planen var att inta en skön position och kurera mig från den här obarmhärtiga förkylningen.


När jag står och väntar på att längdhoppet ska börja för min dotter. Då hör jag de prata om att det saknades funktionärer. Och innan jag vet ordet av kommer en ledare fram till mig, klappar mig på axeln ch säger: "Du har just uppgraderats till funktionär". Att vara förälder är alltså inte lika mycket värt. Så blev det med mitt slappande.


Det var ganska kul att stå och mäta och berätta för nyfikna friidrottare (och deras föräldrar) hur långt de hoppat och om hoppet var godkänt eller inte. Men det blev mindre behagligt när regnet började ösa ner.

  
Bild lånad från Västervikskommun.


Jag fick vifta med vit flagga om de var godkänt och röd vid övertramp, dvs ej godkänt. De minsta barnen var glada bara de fick en vit flagga. :) 4:56 blev dagens längsta hopp.


Det var rätt mycket  som hände runt anläggningen idag. Det var nyinvigning av den renoverade ishallen och det var basketturnering för småknattar i nya idrottshallen intill. Så när jag var klar med mitt uppdrag som funktionär gick jag och tog mig en sväng till baskethallen för att kolla hur det gick för dem.


Solen hade börjat titta fram så det var rätt mysigt att gå runt och se på alla kämpande friidrottare. Tyvärr fick min dotter ont i benet och ställde inte upp i 400m. Men hon lyckades ändå få sig en andraprispokal. :)


När jag sedan kom hem, var det bara att krypa ner i sängen och vila en timme (som blev 2). Nu är det dags att se till att få i sig lite näring.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin de Besche - 6 juni 2016 10:24

Det är försommar och det är en tid med mycket firande. Den här helgen har jag verkigen varit massor av firande. Då har träningen fått stå tillbaka lite. Så jag har fått lägga in ett par extra vilodagar för att hinna med allt firande.   I torsdags...

Av Malin de Besche - 1 juni 2016 23:08


I morse vaknade jag och mådde inte alls bra. Så pass att jag ställde in tiden hos sjukgymnasten. Jag skulle ha tejpats för att se om det skulle hjälpa mig i min löpning. Men med ganska hög press på jobbet just nu kände jag att jag inte kunde stanna h...

Av Malin de Besche - 28 maj 2016 18:12


Jag är väldigt trött på att känna att jag inte kan ta i fullt ut att ett hårt löppass känns avlägset. Att jag inte kan köra på som jag vill är frustrerande. Igår hade jag ett besök hos sjukgymnasten efter en hel månads upphåll. Jag behövde höra vad h...

Av Malin de Besche - 24 maj 2016 22:51

Ibland är inte omständigheterna så som man tänker eller planerar. Det är lätt i sådana lägen att bara ge upp och strunta i allt. Men det är inte alltid det ända alternativet. Ibland får man anpassa sig och helt enkelt make it work.   I Söndags ha...

Av Malin de Besche - 21 maj 2016 23:41


Att ha legat i influensa har tagit hårt på kroppen och har hållit mig helt från träning och har sakta börja komma igång med promenader och lättare gympass tredje veckan. Idag drog jag igång med löpning och utegym. Nu ska jag snart vara tillbaka.   ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Sök i bloggen

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Mina mål

Springa milen på 45 min .......( )

Springa halvmilen på 20 min ..( )

Springa halvmaran ..............( )

Klara 1 chin ......................( )

Klara 35 armhävningar......... (X)

Klara 50 armhävningar......... ( )

Stå på händer (minst 3 sek)....( )

Stå i plankan 7min ..............( )


Ovido - Quiz & Flashcards