Direktlänk till inlägg 24 februari 2016

Jag behöver en plan

Av Malin de Besche - 24 februari 2016 22:36

Som det ser ut nu i mitt träningsliv så har jag ingen plan. Jag tränar ju och så men det är första gången jag har haft så här lång tid utan någon plan eller specifikt mål med min träning. Nu när jag lagt ner basketen och håller på med rehab så har jag kommit lite ur balans.


Jag har ingen direkt plan eller specifika mål med min träning, mer än ett övergripande att jag ska bli helt skadefri. Och det är ju såklart ett bra mål, men utan konkreta delmål så blir jag lite vilsen i min träning. Jag tränar kanske mer än många andra, men det ger inte lika mycket som när man har en plan. Med en plan med delmål kan man se om man utvecklas. Men det är också avsaknaden av rutiner, eller snarare ett liv som stör rutinerna som gör att man kommer lite ur balans.

Varje morgon när jag ska in till kontoret så åker jag lite tidigare för att hinna träna innan jobbet börjar. Problemet är att det är så många dagar som jag inte åker in till kontoret så då blir det inget innan jobbet.

Jag kör ju Stockholms fysträning, men i och med att jag reser så mycket så är det ganska många pass som jag missar.

Förr var det inget som kunde få mig att missa en träning, men nu vacklar jag ibland och jag säger nej till träning för att göra något socialt istället.

Igår åkte jag tidigare till jobbet för att köra mina rehabövningar och efter så fick jag mig mina 20 minuters massage. Skönt att jag faktiskt kom iväg tidigt eftersom att jag tackat jag till att gå ut och äta på restaurang för att fira en 18-åring. Jag hoppade alltså över ett pass med Stockholms fysträning.

Idag skulle jag iväg på en utbildning och åkte därmed inte till jobbet och alltså ingen träning. Det kalla vädret fick mig att inte vilja ta någon längre PW nu ikväll utan det blev en kortis på 20 minuter. Det hade heller aldrig hänt förut. Att vädret skulle gå mig att minska/avstå träning.


I måndags frågade min sjukgymnast när jag planerade att springa nästa gång, och jag vet inte. Han menade på att någon gång måste jag belastningstesta kroppen. Jag måste alltså ha ett mål att arbeta mot.

Jag får helt enkelt fundera på det. Imorgon är planen i varje fall att jag ska åka tidigare till jobbet för att köra mitt rehabpass och till kvällen sen köra ett pass med Stockholms fysträning.


Men när veckan är slut så ska jag ha funderat ut en plan. Så där klubbade jag det. Syns imorgon, tack och god natt.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin de Besche - 6 juni 2016 10:24

Det är försommar och det är en tid med mycket firande. Den här helgen har jag verkigen varit massor av firande. Då har träningen fått stå tillbaka lite. Så jag har fått lägga in ett par extra vilodagar för att hinna med allt firande.   I torsdags...

Av Malin de Besche - 1 juni 2016 23:08


I morse vaknade jag och mådde inte alls bra. Så pass att jag ställde in tiden hos sjukgymnasten. Jag skulle ha tejpats för att se om det skulle hjälpa mig i min löpning. Men med ganska hög press på jobbet just nu kände jag att jag inte kunde stanna h...

Av Malin de Besche - 28 maj 2016 18:12


Jag är väldigt trött på att känna att jag inte kan ta i fullt ut att ett hårt löppass känns avlägset. Att jag inte kan köra på som jag vill är frustrerande. Igår hade jag ett besök hos sjukgymnasten efter en hel månads upphåll. Jag behövde höra vad h...

Av Malin de Besche - 24 maj 2016 22:51

Ibland är inte omständigheterna så som man tänker eller planerar. Det är lätt i sådana lägen att bara ge upp och strunta i allt. Men det är inte alltid det ända alternativet. Ibland får man anpassa sig och helt enkelt make it work.   I Söndags ha...

Av Malin de Besche - 21 maj 2016 23:41


Att ha legat i influensa har tagit hårt på kroppen och har hållit mig helt från träning och har sakta börja komma igång med promenader och lättare gympass tredje veckan. Idag drog jag igång med löpning och utegym. Nu ska jag snart vara tillbaka.   ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ orkanensmitt med Blogkeen
Följ orkanensmitt med Bloglovin'

Sök i bloggen

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Mina mål

Springa milen på 45 min .......( )

Springa halvmilen på 20 min ..( )

Springa halvmaran ..............( )

Klara 1 chin ......................( )

Klara 35 armhävningar......... (X)

Klara 50 armhävningar......... ( )

Stå på händer (minst 3 sek)....( )

Stå i plankan 7min ..............( )


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se