Direktlänk till inlägg 30 december 2015

Tillbakablick 2015 del 3

Av Malin de Besche - 30 december 2015 23:03

Det jag kan minnas av sommarn är att den innehöll väldigt mycket rehab, inte världens bästa sommarväder här hemma i Sverige men att ett par veckor i Spanien var fantastiska. Hemma såg jag till att nyttja det dåliga vädret till bra träningsdagar.


Juli

Början av juli var jag fortfarande i Spanien med mina baskettjejer. Det var lite tungt att säga hej då till tjejerna efter den fantastiska resa vi haft.Galet roligt och nu skulle vi inte ses så mycket som vi gjort i flera år tillsammans. En väldigt rolig resa som innehöll både träning, äventyr och sol och bad.

När jag kom hem så försökte jag få ordning på min löparkropp. Jag la stor fokus på rehab och började med ett löp-gång-program där jag varvade gång ch löpning. Jag började med en viss del löpning och viss del gång och vartefter så ökade jag löpningen och minskade gången.

 

Rundorna pausades ofta vid utegymmet där jag körde ett pass innan jag fortsatte på samma sätt hem igen.


Augusti

Den här månaden började jag läsa på om total bålstabilitet då det var vad sjukgymnasterna sagt till mig att jag måste göra. Sen kom en fantastisk resa med en av mina bästa vänner. Det var totalt utebliven träning men det var helt klart balsam för själen. En massa äventyr och inte en massa slappande på stranden.

 

Men när jag kommit hem igen så blev jag introducerad i Stockholms fysträning. En grupp som kör kampsportsfys där alla är välkomna. Man behöver inte vara någon MMA-fighter för att vara med att köra. Bara ha pannben och jobba hårt.

 


September

Efter semestern var det många på jobbet som var taggade att komma igång med träning igen. Så det var många som hakade på när vi anmälde oss till Paolos 15minuter-om-dagen-utmaning.

Efter ett kort fystest så fick vi alla ett anpassat träningsschema för att få en utmaning på vår egna nivå och samla så många poäng som möjligt. Den här träningen har fortsatt att inspirera mig i min egna träning även när utmaningen var över. Tyvärr så fick jag en förkylning mitt i den här perioden så att jag fick jobba hårt på att komma ikapp i mitt träningsprogram istället för att samla extrapoäng.

 

Det gick ett reportage på TV om att vi bör börja äta larver, skalbaggar och andra kryp för att spara på jordens resurser och för att det är väldigt näringsrika. Man tror att de som kommer att börja äta den här typen av kost är träningsnördar och därefter så kommer resten av befolkningen att komma efter. Vi behöver bara få detta godkänt som livsmedel och komma över äckelfaktorn.

 


#Tillbakablick #SnartÄrÅretSlut #Träning #Rehab #Resa #Utmaning #15MinuterOmDagen #Larversomkost #PaoloRoberto

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin de Besche - 6 juni 2016 10:24

Det är försommar och det är en tid med mycket firande. Den här helgen har jag verkigen varit massor av firande. Då har träningen fått stå tillbaka lite. Så jag har fått lägga in ett par extra vilodagar för att hinna med allt firande.   I torsdags...

Av Malin de Besche - 1 juni 2016 23:08


I morse vaknade jag och mådde inte alls bra. Så pass att jag ställde in tiden hos sjukgymnasten. Jag skulle ha tejpats för att se om det skulle hjälpa mig i min löpning. Men med ganska hög press på jobbet just nu kände jag att jag inte kunde stanna h...

Av Malin de Besche - 28 maj 2016 18:12


Jag är väldigt trött på att känna att jag inte kan ta i fullt ut att ett hårt löppass känns avlägset. Att jag inte kan köra på som jag vill är frustrerande. Igår hade jag ett besök hos sjukgymnasten efter en hel månads upphåll. Jag behövde höra vad h...

Av Malin de Besche - 24 maj 2016 22:51

Ibland är inte omständigheterna så som man tänker eller planerar. Det är lätt i sådana lägen att bara ge upp och strunta i allt. Men det är inte alltid det ända alternativet. Ibland får man anpassa sig och helt enkelt make it work.   I Söndags ha...

Av Malin de Besche - 21 maj 2016 23:41


Att ha legat i influensa har tagit hårt på kroppen och har hållit mig helt från träning och har sakta börja komma igång med promenader och lättare gympass tredje veckan. Idag drog jag igång med löpning och utegym. Nu ska jag snart vara tillbaka.   ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ orkanensmitt med Blogkeen
Följ orkanensmitt med Bloglovin'

Sök i bloggen

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Mina mål

Springa milen på 45 min .......( )

Springa halvmilen på 20 min ..( )

Springa halvmaran ..............( )

Klara 1 chin ......................( )

Klara 35 armhävningar......... (X)

Klara 50 armhävningar......... ( )

Stå på händer (minst 3 sek)....( )

Stå i plankan 7min ..............( )


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se