Direktlänk till inlägg 5 oktober 2013

Det här gjorde jag bra

Av Malin de Besche - 5 oktober 2013 22:43

Idag har varit en sån där dag som man inte fått så myckt softtid. Jag är lite av en tidsoptimist, men faktum är att jag inte är ensam. Många gånger är det andra som ser till att peta in lite andra saker i mitt liv och allt kan man inte värja sig ifrån.


Jag hade planerat att gå upp ganska tidigt men inte allt för tidigt för att ta mig ett löppass och avsluta med min nya tränings-DVD. Sen skulle jag avnjuta en större frukost innan det skulle vara dags att röja lite hemma. Men det ändrade min dotter på. Hon kom till mig och berättade att hon var sen till sin friidrottsträning. Så jag fick dra på mig löparkläderna och köra henne till hennes träning. Passade på att ta min löpartur medan min dotter var inne på sin träning som nu har flyttat inomhus.

Jag började springa samma spår som jag sprang när jag stukade foten förra veckan. Funderade på om jag verkligen var riktigt klok som sprang där igen bland alla rötter. Men jag tog det lungt och valde det kortare spåret för att sedan fortsätta in i bostadsområdet istället. Totalt blev det 6,2 kilometer och man ser att jag tog det lungt i skogspartiet enligt GPS-klockan.

 

När jag kom tillbaka så bilen, hämtade jag mina grejer och åt upp bananen som blev min frukost. Sen fortsatte jag in i hallen och tänkte att jag fick ta mitt fys pass där eftersom att jag skulle tappa alldeles för mycket tid på att vänta till jag kom hem. Så det blev dels lite fotträning som tåhävningar, kompassen och draken. Och så lite bålstyrka med plankan och höftlyft. Och så lite stretch också. Inte jätte hårt fyspass men bra träning för min skadade fot. Och jag hade lyckats få till ett bra alternativ till mina planer.


Pratade med dotterns tränares fru som kom och beklagade sig om att de inte hinner med allt och att de önskar hjälp med tävlingsanmälningar. De hade skickat ut en förfrågan via mejl men inte fått någon respons. Jag talade om för henne att jag inte kunde ta på mig mer eftersom att jag är involverad i basketen. Besvikelsen lös om henne. Men jag måste lära mig att säga nej och jag är stolt över mig själv att jag lyckades med det.


När jag duschat fick det bli en rejäl lunch istället eftersom att frukosten var näst intill obefintlig. En pastasås på räkor och massa färg.

   

En bit ingefära, riven

2 vitlöksklyftor, pressade

1 chilli, hackad

1 stor morot, riven

1 stor näve bladspenat

3dl färdigskalade räkor

1 creme fraishe

1 msk skaldjursfond

Fräs först ingefära, vitlök och chili. Tillsätt sedan riven morot och spenat. Slå på creme fraishe och fond, låt puttra ihop och tillsätt räkorna. Servera med fiberpasta.


När jag ätit och dryckit lite kaffe fixade jag med tvätten medan jag jagade en annan förälder från #friidrotten och kollade om hon kunde ta på sig arbetsuppgiften att ta in och anmäla till tävlingar. Det kunde hon och mitt samvete blev därmed något lättare.

Sedan packade jag in lite grejer som jag skulle byta på IKEA. På vägen till IKEA stannade jag till vid #Baskethallen och kollade på #basket. Först herrlagsmatchen div 1 som slutade med förlust och sedan div 2 damer som slutade med vinst. :)

Plötsligt var det sent och dags att få sömn så man orkar upp imorgon när dottern ska springa #Hellasloppet.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin de Besche - 6 juni 2016 10:24

Det är försommar och det är en tid med mycket firande. Den här helgen har jag verkigen varit massor av firande. Då har träningen fått stå tillbaka lite. Så jag har fått lägga in ett par extra vilodagar för att hinna med allt firande.   I torsdags...

Av Malin de Besche - 1 juni 2016 23:08


I morse vaknade jag och mådde inte alls bra. Så pass att jag ställde in tiden hos sjukgymnasten. Jag skulle ha tejpats för att se om det skulle hjälpa mig i min löpning. Men med ganska hög press på jobbet just nu kände jag att jag inte kunde stanna h...

Av Malin de Besche - 28 maj 2016 18:12


Jag är väldigt trött på att känna att jag inte kan ta i fullt ut att ett hårt löppass känns avlägset. Att jag inte kan köra på som jag vill är frustrerande. Igår hade jag ett besök hos sjukgymnasten efter en hel månads upphåll. Jag behövde höra vad h...

Av Malin de Besche - 24 maj 2016 22:51

Ibland är inte omständigheterna så som man tänker eller planerar. Det är lätt i sådana lägen att bara ge upp och strunta i allt. Men det är inte alltid det ända alternativet. Ibland får man anpassa sig och helt enkelt make it work.   I Söndags ha...

Av Malin de Besche - 21 maj 2016 23:41


Att ha legat i influensa har tagit hårt på kroppen och har hållit mig helt från träning och har sakta börja komma igång med promenader och lättare gympass tredje veckan. Idag drog jag igång med löpning och utegym. Nu ska jag snart vara tillbaka.   ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Sök i bloggen

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Mina mål

Springa milen på 45 min .......( )

Springa halvmilen på 20 min ..( )

Springa halvmaran ..............( )

Klara 1 chin ......................( )

Klara 35 armhävningar......... (X)

Klara 50 armhävningar......... ( )

Stå på händer (minst 3 sek)....( )

Stå i plankan 7min ..............( )


Skapa flashcards