Alla inlägg under juli 2012

Av Malin de Besche - 1 juli 2012 21:41

Söndag, då passar det bra med en vilodag. Det enda jag hade planerat var att åka och kolla på ett hur som jag tyckte verkade intressant. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Tänkte att jag skulle sova ut, men jag hade glömt att mobil   stänga av larmet på mobilen så den ringde vid 7:30. Slumrade lite till innan jag gick upp och gjorde i ordning frukost.


Tyvärr blev det ingen visning då den blivit inställd pga att någon lagt ett bud innan visning. Verkar som att man måste vara snabbare i svängarna.


Var en stunde hos mamma, bar möbler och hjälpte henne med att lägga ut annonser. Sedan åkte jag hem och lagade middag. Idag blev det fransk kycklinggryta och färskpotatis.


Därefter tog jag och min son en promenad på drygt en timme i rask takt. Så lite träning kan man säga att det blev trots att det är vilodag.


Till filmen "American virgin" käkade vi lite rågknappar och holiday dipp.

 

Dessa 3 påsar köpte jag redan innan midsommar. 2 av påsarna avverkade vi på Åland. Först "Chilli-Lemon" som jag vill påstå är goda men det krävs nästan att man har dipp, salsa eller guacamole. Tyvärr hade vi inget sådant på Åland, men det gick ner i varje fall.

"Onion-Garlic" däremot kan absolut ätas utan dipp och är ett klockrent alternativ till chips.

"Original" är riktigt god att dippa. Utan dipp är det som att äta rågbröd. Denna har jag testat förut och har då haft det som komplement till grönsaksstavar.

De kostar runt 30:-/påse och innehåller 200 gram. De är ju en aning tygre per "chips" så påsen upplevs som ganska liten.

Av Malin de Besche - 1 juli 2012 11:36

Detta är ett inlägg för alla er som köpt träningsredskap för att att kunna få vältränade kroppar med minimala ansträngning.


Till att börja med, att få en vältränad kropp kräver hårt arbete. Det finns inga andra vägar. De 5min om dagen löften som dessa TV-shopsinslagen utlovar funkar inte. Det krävs mer än så.

Det finns de som säger att man måste träna minst 45 minuter för att det ska ge någon effekt. Det är inte heller sant. All träning är av godo, men ju mindre du arbetar med din kropp ju mindre tränar du dina muskler och ju mindre kommer du att förbränna kalorier. Man har en grundförbränning i vilande tillstånd som är individuell, men du får inga muskler genom konstant vila.

Då kan vi ju ta dessa bälten med elektriska impulser. Behandlingen kommer ursprungligen från sjukvården och har sedan tagits upp av företag som säljer träningsredskap. Det går att stimulera musklerna med elektriska impulser, men det är bara effektivt för de som till exempel har varit sängliggande med benbrott en längre tid och är väldigt försvagade i musklerna.     
Tyvärr ingen genväg att gå.


Sedan alla dessa andra magträningsredskap. Det är jättebra med stark mage och rygg för din hållning. Men hurvida du får bort magen eller inte handlar om hur mycket du förbränner. Så 100 sit ups bör inte att du blir av med magen. Ut och spring i spåret, dansa, cykla, all motion hjälper till att få bort magen. Gör det som är roligt så har du större chans att hålla igång med träningen.


Slutord

Skit i alla dessa quick fix produkter. Kostar bara en massa onödiga pengar. Börja rör på dig istället.

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Sök i bloggen

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Mina mål

Springa milen på 45 min .......( )

Springa halvmilen på 20 min ..( )

Springa halvmaran ..............( )

Klara 1 chin ......................( )

Klara 35 armhävningar......... (X)

Klara 50 armhävningar......... ( )

Stå på händer (minst 3 sek)....( )

Stå i plankan 7min ..............( )


Skapa flashcards